Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Så svarar Magnus Larsson (C) på insändaren om Rödsleskolan

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

I lördags publicerade vi en insändare om Rödsleskolan i Oskarshamn. Läs den här.

Hur ser bildningsnämndens andre vice ordförande Magnus Larsson (C) på problematiken?

Vi ställde frågan.

Han svarar så här:

– På det stora hela så är det min uppfattning att vi har väl fungerande skolor i Oskarshamns kommun, så också Rödsleskolan. Sedan finns det alltid saker som kan utvecklas och bli bättre, det gäller för alla våra verksamheter. 

”Just i fallet med Rödsleskolan så har det gjorts ett arbete under det senaste året där samtal har genomförts med samtliga medarbetare om vad som fungerar och om vilka saker som behöver utvecklas”

MAGNUS LARSSON (C), ANDRE VICE ORDFÖRANDE I BILDNINGSNÄMNDEN I OSKARSHAMNS KOMMUN

– Just i fallet med Rödsleskolan så har det gjorts ett arbete under det senaste året där samtal har genomförts med samtliga medarbetare om vad som fungerar och om vilka saker som behöver utvecklas. Det har upprättats en plan för hur skolan ska arbeta framåt och det arbetet känner jag mig trygg i. Arbetet med planen är det rektor tillsammans med sin ledningsgrupp som ansvarar för och verksamhetschefen för grundskolan följer upp arbetet. 

– Min erfarenhet och bild av Rödsleskolan stämmer inte överens med den bild som insändarskribenten ger. Min bild är att Rödsleskolan är en väl fungerande skola men som naturligtvis har sina utmaningar precis som alla andra verksamheter. Jag känner mig trygg i att dessa utmaningar hanteras av ledningen på skolan tillsammans med kompetenta medarbetare, säger Magnus Larsson.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS