Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

SD i Oskarshamns kommun vill att kostnaderna för invandringen ska redovisas årligen

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

Sverigedemokraterna i Oskarshamns kommun vill att kostnaderna för invandringen ska redovisas, årligen, separat i boksluten, ”för att göra verksamheten mer transparent och för att kunna visa på vilken täckningsgrad statsbidragen ger”.

Det skriver partiets fullmäktigegruppledare Leif Axelsson i en motion.

”Sverigedemokraterna lanserade i valrörelsen ett hundrapunktsprogram för Oskarshamns kommun. Syftet med programmet är att i hundra punkter konkretisera vår politik och hur denna kan implementeras för att göra Oskarshamn till en tryggare kommun att leva, bo och verka i. För Sverigedemokraterna är det en självklart att driva den politik som vi har gått till val på. Vi är inte som andra partier som lovar en sak i valrörelsen och sedan gör en annan. En del i hundrapunktsprogrammet är att redovisa invandringens kostnader för kommunen. Ett utgiftsområde som länge präglats av bristande transparens är just migrationen. I takt med att denna har vuxit och effekterna på vårt samhälle blivit mer och mer uppenbara, i form av kostnader, otrygghet och försämrad gemenskap, är det desto viktigare att kostnaderna för den förda politiken presenteras öppet. Sverigedemokraterna föreslår att kommunen årligen presenterar kostnaderna för migrationen så att medborgarna enklare får möjlighet att hålla beslutshavare ansvariga för den förda politiken”, skriver han i motionen.

Arkivfoto: Peter A Rosén

Grafik: Sverigedemokraterna

Montage: Oskarshamns-Nytt

+1
24
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS