Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Sead Subasic i Oskarshamn: ”Sorgligt att de sitter och håller varandra om ryggen”

ANNONS

OSKARSHAMN

Förvaltningsrätten avvisar överklagandet från Carina Lindestål och Sead Subasic gällande flytten på Solbacka i Oskarshamn.

Förvaltningsrätten påpekar att överklagandet kom in för sent.

Enligt kommunallagen ska ett överklagande ha kommit in till förvaltningsrätten inom tre veckor från den dag då det tillkännagavs på kommunens anslagstavla att protokollet över beslutet justerats.

”Känns som att kommunen förhalade processen med flit, för att man inte skulle kunna överklaga”

SEAD SUBASIC, OSKARSHAMN

”Enligt inhämtat bevis tillkännagavs justeringen på angivet sätt från den 3 mars 2020 till den 25 mars 2020. Överklagandena kom in till förvaltningsrätten först den 30 december 2020 och således efter överklagandetidens utgång. Överklagandena kan därför inte prövas av förvaltningsrätten och de ska därmed avvisas”, står det i beslutet från förvaltningsrätten.

– Hur ska man kunna överklaga i tid när man inte får informationen i tid? Känns som att kommunen förhalade processen med flit, för att man inte skulle kunna överklaga. Nu har vi gjort vad vi kunde – men de här kommunpolitikerna och partierna kommer inte att få några röster av mig i fortsättningen. Sorgligt att de sitter och håller varandra om ryggen hela bunten – men det är som det är, säger Sead Subasic till vår tidning på måndagen.

ARKIVFOTO

FREEPIK

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS