Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Skrapade fram en storvinst på Nyhetsmorgon – firar med familjen: ”Jag är nöjd”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

Umebon Anton skrapade fram tre tv-rutor på en Trisslott efter ett nattpass inom psykiatrin. Under torsdagen gästade han Trisskrapet i TV4 Nyhetsmorgon där han vann 100 000 kronor. Nu väntar firande med familjen innan studierna inom datavetenskap tar vid.

Efter ett 15-timmars nattpass inom psykiatrin fick surdegsbakande Anton ett infall att skrapa några Trisslotter på telefonen innan han tänkte ta igen lite sömn. Men planerna på sömn gick i stöpet när han såg tre tv-rutor och en garanterad storvinst uppenbara sig på en av lotterna.

− Det blev svårt att somna sen, berättar Anton glatt.

Värt insatsen

Under torsdagen hade Anton rest från Umeå till Stockholm för att skrapa fram den stora vinsten i TV4 Nyhetsmorgon. Som stöd fanns hans mamma och pappa i kulisserna, och en hel hejarklack av kollegor och vänner på distans, när vinsten på 100 000 kronor skrapades fram.

− Det är en bra timlön! Det var verkligen värt insatsen. Nu är det skönt att ha det klart och jag är nöjd, säger Anton efter skrapet.

Firar med familjen

Vinsten ska firas tillsammans med familjen under en långhelg i huvudstaden. Sedan planerar han att använda vinstpengarna som studiemedel för att göra klart sin kandidatexamen i datavetenskap till hösten. Efter det återstår det att se om studierna till läkare återupptas.

Svenska Spel Turs kommunikationsspecialist Natalie Wallin gläds med Umeås första TV-Trissvinnare i år.

− Vad roligt att vi äntligen får gratulera en Umebo till en Trissvinst i tv. En storvinst på 100 000 kronor är ett bra tillskott till kassan för det kommande studentlivet, säger Natalie Wallin.

Se när Anton skrapar fram storvinsten här.

FAKTA / TRISS

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
3
+1
3
+1
2
+1
1
+1
1
+1
1
+1
2

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS