Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

SMÅLAND: Mamma och dotter delar på storvinst på Lotto

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SMÅLAND

”Lördagens Lottodragning gav en spelad rad i Huskvarna sju rätt på Lotto 1 och en vinst på drygt 2,8 miljoner kronor. Efter flera dagars sökande kunde Svenska Spel Tur gratulera en mycket glad och chockad kvinna som delar vinsten med sin mor. Nu kommer de att dela med sig till resten av familjen och köpa en ny bil”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

”Två rader prickade in sju rätt på Lotto 1 i lördags. En av raderna var inlämnad hos ICA Kvantum Matmarknaden och gav en vinst på hela 2 868 569 kronor. Flera dagar senare nådde Svenska Spel Tur fram med gratulationer till den kvinna och hennes mamma från Huskvarna som delar på vinsten.”

“Lite i chock”

– Jag är fortfarande lite i chock och går i en värld av overklighet och verklighet. Tankarna bara snurrar i huvudet, säger kvinnan.

”De började spela på Lotto för drygt sju-åtta år sedan för att ha någonting roligt att göra tillsammans. Inte kunde de då ana att de skulle bli Lottomiljonärer”, skriver Svenska Spel.

– Man har hela tiden undrat vem som vinner, och så plötsligt händer det oss. Mamma är lika chockad som jag, berättar kvinnan.

”Nu ska de fira vinsten tillsammans, sedan planerar de båda att dela med sig till resten av familjen av både glädjen och vinsten. Redan innan detta hände stod en ny bil på inköpslistan och nu kan kvinnan och hennes man välja den bil som känns bäst”, skriver Svenska Spel.

“Tänkte på mina barn”

– Direkt när jag såg vinsten tänkte jag på mina barn som är i början av vuxenlivet så de kommer få en del vardera. Sen kommer vi själva göra det lilla extra för oss i vardagen tack vare vinsten, säger kvinnan som blir rörd av tanken.

”Svenska Spel Turs kommunikatör Natalie Wallin hade glädjen att gratulera den glada och omtumlade kvinnan och hennes mamma till vinsten.”

– Vad roligt att mor och dotter får dela denna upplevelse tillsammans, och att glädjen även kommer spridas till resten av familjen. Detta blir årets första miljonvinst till Huskvarna och den åttonde till Jönköpings län, säger Natalie Wallin.

Rätt rad Lotto 1, lördagen den 25 maj 2024: 2 – 5 – 15 – 25 – 27 – 29 – 30

Med tilläggsnummer: 9 – 10 – 12 – 14

Det här är Lotto:

  • Lotto är spelet där det gäller att pricka sju av 35 nummer.
  • Är du ensam med sju rätt är du garanterad minst en miljon kronor i vinst.
  • Vid varje dragning dras även fyra så kallade tilläggsnummer, har du sex av vinstnumren och ett tilläggsnummer vinner du i vinstgruppen 6 rätt + tillägg.
  • Varje dragning har två omgångar, Lotto 1 och Lotto 2. Du kan välja att delta i båda eller endast Lotto 1.

Genrebild: Svenska Spel

+1
32
+1
11
+1
1
+1
6
+1
4
+1
1
+1
6

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS