Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Smålandskusten lockar orienterare till O-Ringen 2024 – redan 8 000 anmälda

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SPORT

Intresset för O-Ringen Smålandskusten 2024 är stort och efter söndagens första anmälningsstopp kan vi se att prognoserna pekar på ett stort deltagarantal vecka 30, 2024. Anmälningarna strömmade in under helgen i samband med det första anmälningsstoppet och tillsammans med det var det också strykande åtgång på campingplatserna i Döderhultsdalen.

Anders Strömbäck, projektledare för O-Ringen Smålandskusten 2024:

– Det känns fantastisk att det redan är 8 000 orienterare som har valt att anmäla sig. Förutom att det är väldigt glädjande så känns det också bra att vi har skapat ett koncept som tilltalar många och skapar goda förutsättningar för en riktig folkfest 2024. 

Gemenskap och närhet

Konceptet kring O-Ringen Smålandskusten 2024 har fokus på gemenskap och närhet till orienteringen men också upplevelser utanför själva tävlandet.

– Nu är det bara att fortsätta på vår framgångsrika väg. Vi har massor av förberedelser kvar att göra med målet att alla deltagare ska få en fantastisk O-Ringenvecka med många härliga orienteringsminnen och semesterupplevelser, avslutar projektledare Anders Strömbäck och hälsar alla deltagare varmt välkomna till O-Ringen Smålandskusten 2024.

Projektledaren Anders Strömbäck och marknadsansvarige Ted Lindquist, O-Ringen 2024
Projektledaren Anders Strömbäck och marknadsansvarige Ted Lindquist, O-Ringen 2024. Foto: O-Ringen

Foto: Cornelia Höglind

+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS