Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Snickare vann på Triss – del av vinsten går till renovering av lantstället på Öland

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SVERIGE

Snickaren Pär från Ösmo fick en Trisslott med tre tv-rutor av sin mamma som tack för hjälpen med en storhandling. På mors dag skrapade han fram storvinsten på 100 000 kronor i TV4 Nyhetsmorgon. Nu väntar en härlig sommar tillsammans med familjen tack vare vinsten.

Pär hjälpte sin mamma att handla mat inför nyår och fick en Trisslott från Willys Tyresö Bollmora som tack för hjälpen. När han skrapade lotten några dagar senare visade den tre tv-rutor och en garanterad storvinst.

– Det var så oväntat. Jag ringde direkt till mamma och frågade om det var tre eller fyra tv-rutor man behövde, säger Pär glatt.

Trevlig bonus

På självaste mors dag fick Pär gästa TV4 Nyhetsmorgon för att skrapa fram den stora vinsten. Med som stöd i studion fanns sambon, och mamman till deras två barn, Jennie medan Pär skrapade fram vinsten på 100 000 kronor.

– Det känns jättebra och skönt att det är klart så man kan pusta ut. Den här vinsten är en väldigt trevlig bonus. Nu kommer vi unna oss lite mer i vardagen och ha en härlig sommar med barnen, det blir nog ett besök på Gröna Lund, säger Pär och Jennie fortsätter:

– Vi kommer också vara mycket på landstället på Öland som behöver renoveras, så vi får se vad som går dit också.

Gläds med paret

Svenska Spel Turs kommunikatör Natalie Wallin gläds med paret.

– Vad roligt för Pär och Jennie att vinna denna storvinst inför sommaren och semestern med barnen. De kommer kunna göra många roliga saker tack vare vinsten, säger Natalie Wallin.

Se när Pär skrapar fram storvinsten här.

Fakta / triss

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
2
+1
3
+1
2
+1
2
+1
0
+1
1
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS