Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Storvinst gick till Småland: “Vilken härlig lördagskväll”

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

SMÅLAND

“Lördagens Lotto gav två rader alla sju rätt och en utdelning på drygt 2,8 miljoner kronor vardera. De två nyblivna Lottomiljonärerna finns i Huskvarna och Surahammars kommun. Nu ska vinnarna gratuleras av Svenska Spel Tur”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

“När lördagens Lottodragning var avgjord var det två rader med full pott på Lotto 1. De vinnande spelen var inlämnade hos ICA Kvantum Matmarknaden och ICA Nära Virsbo. En av vinnarna finns i Huskvarna och kan glädjas åt en vinst på 2 868 569 kronor. Den andra vinnaren finns i Surahammars kommun och fick en total vinst på 2 884 368 kronor tack vare en undervinst”, skriver Svenska Spel.

– Vilken härlig lördagskväll i slutet av maj att kamma hem en miljonvinst när hela sommaren ligger framför en. Vinster i denna storlek kan möjliggöra förverkligande av många drömmar, säger Svenska Spel Turs kommunikatör Natalie Wallin.

“Spännande”

“Detta blir årets första miljonvinst till Surahammars kommun, och den sjunde miljonvinsten till Västmanlands län. Jönköpings län har hittills lyckats kamma hem åtta miljonvinster i år med lördagens vinst inräknad. Nu ska kommunikatören söka de nyblivna miljonvinnarna för att gratulera”, skriver Svenska Spel.

– Det ska bli spännande att höra vilka som har fått uppleva drömmen om sju rätt, och vad de ska göra för sina vinster, säger Natalie Wallin.

Rätt rad Lotto 1, lördagen den 25 maj 2024: 2 – 5 – 15 – 25 – 27 – 29 – 30

Med tilläggsnummer: 9 – 10 – 12 – 14

Det här är Lotto:

  • Lotto är spelet där det gäller att pricka sju av 35 nummer.
  • Är du ensam med sju rätt är du garanterad minst en miljon kronor i vinst.
  • Vid varje dragning dras även fyra så kallade tilläggsnummer, har du sex av vinstnumren och ett tilläggsnummer vinner du i vinstgruppen 6 rätt + tillägg.
  • Varje dragning har två omgångar, Lotto 1 och Lotto 2. Du kan välja att delta i båda eller endast Lotto 1.

Genrebild: Svenska Spel

+1
12
+1
5
+1
0
+1
5
+1
1
+1
0
+1
1

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS