Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Storvinst på Lotto: ”Vilken kväll!”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

SVERIGE

”Under onsdagskvällen stod det klart att Karlskrona fick sin första miljonvinst på Lotto för året. Med sju rätt på Lotto 2 vann en tursam spelare hela en miljon kronor. Vilka drömmar som vinnaren planerar att förverkliga ska Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör ta reda på”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

”Lottodragningarna fortsätter att leverera miljonvinster runt om i Sverige och onsdagens dragning var inget undantag. Spelaren var ensam med sju rätt på Lotto 2 vilket resulterade i en vinst på exakt en miljon kronor.”

− Vilken kväll för vinnaren! Kul att Karlskrona fick sin första miljonvinst för året, säger Filippa Jartén, vinnarkommunikatör Svenska Spel Tur.

”I samband med miljonvinster har Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör en speciell uppgift”, skriver Svenska Spel.

− Nu väntar ett spännande samtal till vinnaren för att gratulera vinsten. Det är alltid roligt att höra vad våra vinnare har för drömmar som de vill förverkliga. Vad miljonvinnaren från Karlskrona planerar att göra för vinsten återstår att se, säger Filippa Jartén, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur.

Onsdagskvällens vinnande spel var lagt hos ICA Maxi Stormarknad Karlskrona.

Rätt rad Lotto 2, onsdag 20 september 2023: 4 – 6 – 16 – 17 – 21 – 22 – 26

Det här är Lotto:

  • Lotto är spelet där det gäller att pricka sju av 35 nummer.
  • Är du ensam med sju rätt är du garanterad minst en miljon kronor i vinst.
  • Vid varje dragning dras även fyra så kallade tilläggsnummer, har du sex av vinstnumren och ett tilläggsnummer vinner du i vinstgruppen 6 rätt + tillägg.
  • Varje dragning har två omgångar, Lotto 1 och Lotto 2. Du kan välja att delta i båda eller endast Lotto 1.

Foto: Svenska Spel

+1
15
+1
2
+1
1
+1
8
+1
2
+1
1
+1
8

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS