Storvinster på Stryktipset efter övertidsdrama på påskaftonen: En av de lyckliga bor i Småland

SMÅLAND

”Lördagens omgång på Stryktipset blev högoktanig. Föregående vecka blev utan vinnare med 13 rätt, därför fanns 12 miljoner kronor i jackpot. På påskafton fick sju system dela på jackpotten, miljonvinsterna gick till Falun, Gnosjö, Göteborg, Helsingborg, Svedala, Umeå och Uppsala”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

”Efter att Chelsea spelat oavgjort mot Burnley låg vägen mot miljonutdelning öppen. Sista match att gå i mål under lördagen var Brentford mot Manchester United. Matchen var mållös när klockan passerat 90 minuter, i det läget fanns sju rader med 13 rätt och drygt 1,7 miljoner kronor i utdelning. Men i den 96:e minuten frälste Mason Maount Manchester United, trodde de flesta. Elva miljonvinster med United i ledning föll tillbaka till sju när Kristoffer Ajer gjorde 1-1 i den 99:e minuten”, skriver Svenska Spel.

– Ojoj, hur alla storvinnare klarade de sista minuterna av lördagens stryktips ska blir väldigt spännande att höra. Stort grattis!, säger Victor Kalda, PR-projektledare Svenska Spel Sport & Casino.

Stryktipset har i år delat ut 15 miljonvinster.