Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Tidigare Oskarshamnsbo klagar på ett par av de offentliga toaletterna i staden: ”Var ofräscha”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

En privatperson kritiserar ett par av de offentliga toaletterna i Oskarshamn.

Det är i ett klagomål till kommunen som kvinnan i fråga berättar att hon har varit på några dagars semester i Oskarshamn – staden som hon tidigare har bott i.

Hon är besviken efter besöken på de offentliga toaletterna i kulturhuset och vid Norra kajen.

”Toan vid hamnparken saknade både toapapper och tvål och var ofräsch, trots att städning skett dagen innan, enligt den lapp som fanns där inne. Uppenbarligen har de inte varit noga med att fylla på. Det gick inte ens att felanmäla på plats. Borde finnas länk och telefonnummer för felanmälan/synpunkter”, skriver kvinnan.

Hon fortsätter:

”Toaletterna i kulturhuset var också ofräscha. De skulle behöva en renovering. Gratis är ju bra så klart, men inte kul med klottriga toaletter. Verkar typ vara mögel på golv och väggar eller om de bara är väldigt dåligt städade.”

”I övrigt måst jag ändå tillägga att Oskarshamn verkligen har fått ett lyft med strandpromenaden. Som turiststad verkar staden generellt sett bara bli bättre och kul att se att det byggs nya bostäder. Men det är också väl värt att det finns fräscha toaletter lättillgängligt”, skriver kvinna.

Foto: Peter A Rosén (bilden togs i en av de nyinvigda toaletterna på Lilla Torget i Oskarshamn i slutet av förra veckan)

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS