Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Utrikesminister Tobias Billström (M) besöker Finland för möte med Pekka Haavisto

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

REGERINGEN

Utrikesminister Tobias Billström (M) besöker Helsingfors den 21 oktober för möte med Finlands utrikesminister Pekka Haavisto. “Jag ser fram emot att diskutera konkreta frågor som bland annat rör vår gemensamma Nato-ansökan och det kommande svenska EU-ordförandeskapet”, säger han i ett pressmeddelande från Utrikesdepartementet.

På dagordningen står Sveriges EU-ordförandeskap första halvåret 2023, Rysslands anfallskrig mot Ukraina, samt Sveriges och Finlands medlemskapsansökningar till Nato och bilaterala frågor.

– Det är en god tradition att en ny svensk utrikesministers första bilaterala besök görs till Helsingfors, säger Tobias Billström. Det är ett tillfälle att utrycka vår uppskattning över den nära relation och det breda samarbete som våra länder har med varandra. Jag ser fram emot att diskutera konkreta frågor som bland annat rör vår gemensamma Nato-ansökan och det kommande svenska EU-ordförandeskapet.

Foto: Ninni Andersson/Regeringskansliet

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS