Wellness Studio satsar i Oskarshamn: Tar över driften av GYMMET på Humleplan

Wellness Studio satsar i Oskarshamn: Tar över driften av GYMMET på Humleplan

2022-09-23 Av av Annicka Gunnarsson
OSKARSHAMN

Wellness Studio är en av Sveriges ledande friskvårdskedjor med 29 gym i sydöstra Sverige. Från och med den 1 oktober tar Wellness Studio över driften av nuvarande GYMMET på Humleplan.

Från den 1 oktober kommer Wellness Studio att ta över driften av nuvarande GYMMET som ligger på Humleplan. Naprapat och Rehab, som nu driver GYMMET, kommer fortsatt finnas kvar med sin verksamhet i lokalen bredvid.

”Vår affärsidé är Vi hjälper människor till ett hälsosamt liv genom regelbunden träning och vi arbetar ständigt för att skapa bättre förutsättningar för att fler ska kunna träna. Med ett nära samarbete med Naprapat & Rehab hoppas vi att vi kan hjälpa ännu fler Oskarshamnare med det”, säger Ida Klüft, ansvarig på Wellness Studio i Oskarshamn.

-Verksamheten kommer fortsätta som tidigare, vi ska givetvis byta skyltar, men annars ser vi detta som ett mycket bra komplement till vår stora anläggning på Dammgatan 12 vars medlemmar nu får ännu ett gym i att träna på i Oskarshamn, fortsätter Ida Klüft.

Bra lösning för alla

Mattias och Emelie Pehkonen på Naprapat och Rehab är glada över att ha hittat en lösning tillsammans med Wellness Studio.

”Det var viktigt för oss att hitta en samarbetspartner som driver vidare anläggningen i samma anda och där vi även fortsättningsvis kan bedriva vår rehab-verksamhet med nära tillgång till ett gym. Samtidigt får våra medlemmar nu möjlighet till ett utökat träningsutbud, det är helt enkelt en bra lösning för alla”, säger Mattias Pehkonen på Naprapat och Rehab.

– Det viktigaste för oss är att våra medlemmar får det bra även framåt och det är vi övertygade om att de får med detta samarbete lägger Emelie Pehkonen till.

Ser positivt på framtiden

”För oss på Wellness Studio är detta ett steg i att förstärka vår närvaro i Oskarshamn och samtidigt utöka vårt erbjudande. Vi ser positivt på framtiden trots nuvarande samhällsutmaningar. Träning och hälsa är något som många vill och behöver tillbaka till efter pandemin och med detta förvärv stärker vi ytterligare vårt erbjudande i Oskarshamn”, säger Joachim König, VD på Wellness Studio Sverige AB.

”Vi är mycket glada över att ha hittat en bra lösning med Wellness Studio”

Mattias Pehkonen, Naprapat och Rehab

Foto: Wellness Studio

Dela gärna artikeln: