Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Elev kritiserar skolmaten i Oskarshamn: ”Går inte att äta”

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

En elev på Vallhallaskolan i Oskarshamn är ytterst missnöjd med skolmaten.

”Jag har sedan väldigt lång tid bakåt tyckt att skolmaten blivit riktigt dålig”, skriver eleven i fråga i ett klagomålsbrev till kommunen.

”Nu är det ju så att man äter för mycket med ögonen. Maten ser inte god ut alls och den smakar verkligen inte bra”, fortsätter eleven, som påpekar att pastan är överkokt och ”klibbar ihop sig”.

”Potatisen är stenhård och går inte att äta. Kycklingen är inte genomstekt ordentligt, utan när man delar på den är den rosa. Korven är nu för tiden kycklingkorv i stället för vanlig korv med kött”

ELEV PÅ VALLHALLASKOLAN I OSKARSHAMN

”Potatisen är stenhård och går inte att äta. Kycklingen är inte genomstekt ordentligt, utan när man delar på den är den rosa. Korven är nu för tiden kycklingkorv i stället för vanlig korv med kött. Såserna har gått från att vara riktigt goda och bra till att inte vara goda.”

Eleven, som är riktar kritik mot en rad olika saker när det gäller den här frågan, har fotograferat skolmaten vid tre tillfällen (bilderna härintill).

”Tycker ni att det ser gott ut? Hur tycker ni att det ser ut? Blir ni hungriga? Kom gärna och smaka på lunchen vi får. Gå sedan tillbaka och jobba i fyra timmar till och se hur länge ni orkar”, skriver eleven i brevet till kommunen.

FOTO

PRIVAT

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS