Everday öppnar ny byrå i Oskarshamn: Söker efter fler medarbetare

Everday öppnar ny byrå i Oskarshamn: Söker efter fler medarbetare

2021-12-29 Av av Oskarshamns-Nytt

OSKARSHAMN

Reklambyrån Everday i Västervik expanderar och startar en ny byrå i Oskarshamn 1:e januari 2022.

”Syftet är att erbjuda en modern, komplett helhetslösning för kommunikation i den södra grannkommunen. Kontoret ligger på Trädgårdsgatan 5 och ansvarig för Everday i Oskarshamn är Malin Högstedt, erfaren och meriterad kommunikationsexpert från bland annat Agent Design”, skriver Everday i ett pressmeddelande.

”Fokus ligger på att hjälpa främst det lokala näringslivet att utvecklas, växa och vara konkurrenskraftiga”

FREDÉRICK LINDSTRÖM, EVERDAY– När Everday startade 2007 var målet att bygga upp en helhetslösning för det lokala näringslivet i Västervik. Nu är vi 7 erfarna experter i Västervik med uppdrag i hela Sverige. Fokus ligger på att hjälpa främst det lokala näringslivet att utvecklas, växa och vara konkurrenskraftiga. Att växla upp ytterligare och etablera Everday på andra orter har varit på tapeten en längre tid men pandemin kom i vägen. Det känns så himla spännande att äntligen få starta upp i Oskarshamn, berättar Fredérick Lindström på Everday.

Fredérick Lindström.

”Känns jättebra”

– Det känns jättebra att komma igång. Vi är så pepp på det här. Hela Everday i Västervik med deras resurser och kompetenser blir tillgängliga för Oskarshamn tillsammans med våra egna. Det blir en oslagbar kombination, säger Malin Högstedt på Everday i Oskarshamn.

”Den nya reklambyrån i Oskarshamn kommer också heta Everday. Malin Högstedt, med lång erfarenhet inom kommunikationsbranschen i Oskarshamn, kommer vara ansvarig för Everday i Oskarshamn. Målet är att snabbt rekrytera fler medarbetare till kontoret i Oskarshamn och kunna hjälpa fler företag med mer”, skriver företaget i pressmeddelandet.

”Vi har ett bra fungerande koncept sedan tidigare”

FREDÉRICK LINDSTRÖM– Vi har ett bra fungerande koncept sedan tidigare och vi ville föra vidare samma metoder, processer och helhetssyn även till Oskarshamn. Att byrån skulle heta Everday i Oskarshamn kändes självklart. Everday står för något – internt och för våra kunder. Det vill vi ta vidare till Oskarshamn. Samtidigt är vi ödmjuka inför att komma till en annan ort. Vi tror inte att det bara är att köra på. Vi måste lyssna, ta in och anpassa oss. Alla regionala näringsliv ser olika ut. De har olika utmaningar, fortsätter Fredérick Lindström.

”Effektiv kommunikation”

”Everday jobbar med alla led inom effektiv kommunikation – från varumärkesutveckling och koncept till genomförande och analys. Många av Everdays projekt är helhetslösningar med fokus på koncept, idé, strategi och digitala lösningar som till exempel webbplatser, appar och avancerade integrerade funktionslösningar. Återkommande och löpande uppdrag är en annan del av verksamheten. Enkelt uttryckt så är Everday företagens egna marknadsavdelning för alla deras behov. Från trycksaker, kampanjer, foto, film, innehållsproduktion för webb och sociala medier, annonsering och löpande analyser. På så sätt kan även medelstora och små företag ha en bred kompetensbas för olika behov av kommunikation utan att bygga upp en egen stor marknadsavdelning”, skriver företaget.

”Redan nu söker Everday efter fler medarbetare till både Västervik och Oskarshamn. Främst webbutvecklare och programmerare men även Art Director och producent. Everday är även delägare i produktionsbyrån Everway i Göteborg som fokuserar på film och filmproduktion. Everday ägs av Everthings AB. Moderbolaget C5H2 AB är en annan del av verksamheten som arbetar enbart med varumärkesutveckling.”

Foto: Everday

Dela gärna artikeln: