Sök
Stäng denna sökruta.
Edit Content
Sök

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Ingen is på bandybanan i Oskarshamn i vinter: Nu kommer en mamma med det här förslaget…

ANNONS

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox gratis

Varje lördag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ANNONS

OSKARSHAMN

ON har tidigare berättat att kommunen, av kostnadsskäl, inte kommer att spola upp någon is på Arena Oskarshamns konstgräsplan under den kommande vintern.

Nu har en mamma skickat in ett klagomål och ett förslag på förbättringsåtgärder till makthavarna i stadshuset.

Hon berättar att hennes barn ”älskar att åka skridskor” och att de går på hockeyskola på söndagar.

”Vi har varit flitiga besökare på allmänhetens åkning, både i Be-Ge Hockey Center och på bandybanan när det är is där”, skriver hon.

Ishallen i Oskarshamn, Be-Ge Hockey Center
Ishallen i Oskarshamn, Be-Ge Hockey Center. Foto: Peter A Rosén

”Nu är det ju nästan omöjligt att åka på allmänhetens åkning, med de tider som erbjuds – dagtid under veckorna och kväll på söndagar.”

“En lite enklare ishall, kanske, med ett sådant där stort och fint tält över planen”

EN MAMMA I OSKARSHAMN KOMMER MED ETT FÖRBÄTTRINGSFÖRSLAG

”Jag förstår att det inte är så lätt att skaka fram några andra tider, med tanke på hur svårt det är med istider i hallen. Men det är ju jättesynd att ni inte spolar på bandybanan, då det är typ den enda vinteraktiviteten som finns att göra här. Beslutet att inte spola upp bandybanan hämmar ju barns utveckling på skridskorna, då en timme varje vecka på skridskoskolan knappast räcker för att bli bättre”, skriver mamman, som tycker att ”det känns supertråkigt att det inte blir någon is på bandybanan”.

”Det lär ju ta många år innan vi, eventuellt, har en ny hockeyarena i Oskarshamn. Skulle det inte gå att skapa en eller två träningsplaner för att lite snabbt skaffa fler ismöjligheter? En lite enklare ishall, kanske, med ett sådant där stort och fint tält över planen”, skriver mamman, som har skickat med den här länken.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

ANNONS

Shoppingguide

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS