Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Näringslivschefen bjuder in till dialog

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

NÄRINGSLIV

Johanna Wihl, näringslivschef på Oskarshamns kommun bjuder in till att prata om näringslivsfrågor. Nu vill Oskarshamns kommun bjuda in till möjligheten att möta lite olika personer och samtala kring sådant som kan få oss att bli ännu bättre på att ge god service. Den 17 juli finns Johanna Wihl på plats på Kontorshuben i Figeholm för att träffa företagare och entreprenörer.

Oskarshamns kommun för ofta dialogen i enskilda samtal eller på företagsbesök. Ibland bjuder kommunen in till möten för att informera kring eller föra dialog kring särskilda frågor. Oskarshamns kommun vill nu bjuda in till möjligheten att möta lite olika personer och samtala kring sådant som kan få oss att bli ännu bättre på att ge god service.

Näringslivschefen först ut

Först ut är näringslivschefen Johanna Wihl som bjuder in till att prata om näringslivsfrågor. Många företag berättar om bekymmer med att hitta kompetens till sitt företag. I bland har man frågor om vem man kan vända sig till och behöver lotsas till någon person eller något stöd. Den 17 juli finns Johanna Wihl på plats på Kontorshuben i Figeholm klockan 9-12.

I slutet av sommaren finns det även möjlighet att träffa kommundirektören Henrik Andersson. Kanske har du frågor om något, eller idéer på hur vi kan bli bättre på något? Henrik Andersson finns på Kontorshuben i Figeholm den 29 augusti klockan 13-16 och hoppas på samtal om kommunens verksamheter eller om Oskarshamns utveckling.

Henrik Andersson

Kommundirektören Henrik Andersson. Foto: Peter A Rosén

FAKTA / KONTORSHUB FIGEHOLM

Kontorshub Figeholm är en satsning som kommunen gör tillsammans med Figeholms Samhällsförening inom ramen för ett regionalt projekt. Tanken är att utveckla platsen som en mötesplats för kreativa möten samt fungera som en flexibel kontorsarbetsplats.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS