Sex vinnare kryssade hem rejäla miljonvinster på Stryktipset: ”En makalös känsla att bara få 13 rätt”

SVERIGE

Sex vinnare kammade hem årets första miljonvinster på över 2 miljoner vardera på Stryktipset. En av vinsterna gick till ett Spela tillsammanslag i Katrineholm där sju personer bestående av familjemedlemmar och vänner. De spelade ett reducerat system för totalt 729 kr och hade turen på sin sida när de vann över 2,3 miljoner kronor.

– Det är en makalös känsla att bara få 13 rätt. Att vinna en massa pengar är overkligt, säger spelläggaren.

Inför den sista matchen på kupongen mellan Brentford och Nottingham behövde tipsgänget från Katrineholm en seger för Brentford.

– Brentford är bättre, jag trodde verkligen på det. Nottingham gjorde första målet. Men då tog jag en lång varm dusch och när jag var tillbaka stod det 1-1.

Höll hela vägen

I den andra halvlek tog Brentford ledningen med 2-1. Men Nottingham kvitterade bara minuter senare.

– 2-2, det kändes bittert. Vi hade 49 000 kronor då.

Bara tre minuter senare återtog Brentford ledningen och höll den hela vägen in i mål. 2 333 296 kronor gick till Katrineholm.

– Man måste väl ha flyt nån gång på Stryktipset? Det hade vi nu, avslutar Katrineholmsbon.