Släkten är värst: IKO-bekanting inblandad i alla målen när Modo vann i Oskarshamn

Ishockey

SHL

IK Oskarshamn – Modo 3–4, efter förlängning (1–2, 2–1, 0–0, 0–1)

Mål, IKO: Hynek Zohorna 2, Ahti Oksanen.

Den förre IK Oskarshamnsbacken Pontus Näsén (bilden) var inblandad i alla målen, det blev ett mål och tre assistpoäng, när hans Modo vann med 4–3, efter förlängning, i Be-Ge Hockey Center på lördagskvällen.

Det var svängigt värre.

IK Oskarshamn ledde med 1–0.

Modo vände och hade 3–1 i den andra perioden.

Hemmalaget kom tillbaka starkt och efter tre perioder var det alltså oavgjort.

Det var Hynek Zohorna som skickade in IKO:s ledningsmål 07:02 in i den första perioden.

Pontus Näsén kvitterade efter 12:25 – och med två minuter och tre sekunder kvar av inledningsakten satte Sampo Ranta Modos 2–1-mål (assistpoäng till Pontus Näsén).

Tionde för säsongen

Riley Woods blev 3–1-skytt i numerärt överläge, fem mot fyra, 12:19 in i mellanperioden (Pontus Näsén fick en assistpoäng).

Ahti Oksanen reducerade efter 16:44 (hans tionde för säsongen).

Med en minut och 40 sekunder kvar av den andra perioden gjorde Hynek Zohorna sitt andra mål för kvällen (hans åttonde för säsongen). 3–3.

Med knappt en halvminut kvar av förlängningen blev Mikkel Aagaard Modos hjälte (assistpoäng till Pontus Näsén).