Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Småländsk busschaufför vann kvarts miljon

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

SMÅLAND

Busschauffören Julio från småländska Växjö var onsdagens Trissgäst i TV4 Nyhetsmorgon efter att han skrapat fram tre tv-symboler på en vinstlott köpt hos Willys Växjö Teleborg. I Nyhetsmorgon skrapade han fram en vinst på 250 000 kronor som kommer kunna glädja hela hans familj.

En sommardag för ungefär två månader sedan beslutade sig Växjöbon Julio för att ta en tur med bilen bara för att köpa en Triss. Färden gick till Willys i Växjö där han gjorde slag i saken.

− Det var speciella sommarlotter som fanns i butik då och jag bad att få en grön lott som låg under en röd, berättar Julio som är pensionerad busschaufför.

Guld värd

Valet av den gröna lotten skulle visa sig guld värd. Plötsligt hade han skrapat fram tre tv-symboler.

− Det blev en chock och väldigt svårt att ta in. Jag åkte direkt till min dotter för att visa henne lotten, sen stod vi bara lyckliga och skrattade, fortsätter Julio.

TV-symbolerna tog honom till TV4 Nyhetsmorgon och under onsdagen var Julio tillsammans med dottern Daniela på plats i tv-studion. I direktsändning bläddrade Julio fram lott nummer två i ordning för att sedan skrapa fram en vinst på en kvarts miljon kronor.

− Vinsten kommer jag spara för att hitta på något för hela familjen, det finns lite planer, berättar Julio.

Sjätte vinnaren från Växjö

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe fanns med storvinnaren under morgonen på TV4.

− Just Växjöborna tycks ha ett tursamt år när det kommer till Triss i tv. Julio är vinnaren nummer sex i ordningen hittills under 2023. Tillsammans har Växjöborna skrapat fram drygt fyra miljoner kronor i Nyhetsmorgons studio, berättar han.

Se Julio skrapa fram vinsten här!

FAKTA / DET HÄR HÄR TRISS

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

+1
7
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS