Vad tycker du om Oskarshamns stadskärna? Passa på och tyck till i enkät

Vad tycker du om Oskarshamns stadskärna? Passa på och tyck till i enkät

2021-10-18 Av av Annicka Gunnarsson

OSKARSHAMN

Hur bra är utbudet av shopping, caféer och restauranger? Vilken verksamhet tycker du ska etablera sig i Oskarshamn? Vad får dig att trivas i stadskärnan?

Det är några av frågorna som ställs i en enkät som Attraktiva Oskarshamn AB just nu genomför.

Attraktiva Oskarshamn AB genomför just en enkätundersökning för invånarna i Oskarshamns kommun inom projektet ”Regional Trendspaning”. I enkätundersökningen söker projektet bland annat invånarnas svar på vilken relation man har till sin stad och om man handlar lokalt eller åker till andra städer för shopping.

Trendspaning om handel och stadskärna

Enkäten ställer även frågor om hur man trivs i en idealisk stadskärna och hur väl Oskarshamns stadskärna uppfyller dessa kriterier. Det ställs även frågor om vilket utbud man saknar och om det någon plats, stråk eller kvarter som man som invånare anser behöver vidareutvecklas.

Vad är syftet med att enkäten genomförs?

– Frågorna i enkäten är en del av ett större projekt som vi gör tillsammans med Kalmar och Västervik. Projektet heter ”Regional Trendspaning” och är inriktad på handel och stadskärna. Sista dagen för enkäten är den 20 oktober och projektet presenteras sannolikt i början av december”, säger Magnus Franzén, VD på Attraktiva Oskarshamn AB till Oskarshamns-Nytt.

Fyll i enkäten: Regional trendspaning Oskarshamn

Foto: Attraktiva Oskarshamn AB

Dela gärna artikeln: