Viktig information till våra läsare

Viktig information till våra läsare

2022-09-23 0 av Oskarshamns-Nytt

Annons: Smålandshamnar

INFORMATION

Under fredagen den 23 september kommer vi att genomföra en förändring på våra webbtidningar. Vi kommer från och med idag endast att lägga upp nyheter på Oskarshamns-Nytt. Mönsterås-Nytt och Högsby-Nytt kommer således att pekas om till Oskarshamns-Nytt. Det är tuffa tider och vi behöver lägga allt vårt fokus på en plattform för att fortsätta leverera aktuella och snabba nyheter till dig som bor i mellanlänet.

Förändringen innebär således inte att vi kommer att sluta rapportera från Mönsterås och Högsby men dessa nyheter kommer fortsättningsvis att hamna på Oskarshamns-Nytt och du som invånare i dessa kommuner kan fortsätta läsa senaste nytt på din ort.

Genom att göra den här förändringen kommer vi att kunna effektivisera vårt nyhetsarbete och spara mycket tid vilket i längden kommer att leda till en bättre webbtidning med aktuella nyheter.

Du som redan läser Oskarshamns-Nytt påverkas inte.

Så följer du ON

Du som följer Mönsterås-Nytt och Högsby-Nytt med aviseringar behöver aktivera dem på Oskarshamns-Nytt genom att klicka på en röda klockan nere i vänstra hörnet och välja aktivera. Vi kommer även att behålla våra respektive Facebook-sidor och grupper för att fortsätta publicera sådant som är relevant för läsare i respektive kommun.

Du kommer även att kunna använda webbadressen www.monsteras-nytt.se och www.hogsby-nytt.se för att komma direkt till senaste nytt i respektive kommun.

Ladda gärna ner ON-appen

Oskarshamns-Nytt har en egen app som du gärna får ladda ner och installera på din mobil för att enklare kunna läsa vår webbtidning i mobilen. Klicka här för att hitta instruktioner för vår app.

”Vi hoppas att du som läsare fortsätter att stötta oss genom att läsa vår webbtidning och följa oss i våra sociala kanaler.”

Foto: Freepik

Dela gärna artikeln: