Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Fem stationer deltar i brandkårstävling på lördag

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

ÅLEM

Nu på lördag den 26 augusti bjuder Ålems brandmannaklubb in till en brandkårstävling i Ålem. Fem stationer deltar i tävlingen och bedöms av domare. ”Välkomna och heja fram våra fantastiska deltidsbrandmän”, skriver Räddningstjänsten Sydost – Mönsterås i ett inlägg på Facebook.

De fem inbjudna stationerna att delta i årets tävling är Mönsterås, Fliseryd, Högsby/Fagerhult och även Rockneby stationerna. Tävlingen inleds med ett teoripass och därefter fortsätter tre praktiska moment vid Carrabs område i Ålem.

”Dessa praktiska moment ska efterlikna ett skarpt scenario och bedöms av domare”, säger tävlingskommitténs Stefan Karlsson till ON.

Han hälsar alla välkomna att heja på när Räddningstjänstens deltidsbrandmän gör upp i tävlingen och tillägger att ”Livets goda ting” kommer att finnas på plats för försäljning av fika.

Räddningstjänsten
De praktiska momenten i tävlingen ska efterlikna ett skarpt scenario. Pressfoto: SOS Alarm

Foto: Peter A Rosén (överst)

+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS