Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Handel Oskarshamn har lanserat en webbshop: Här kan du handla presentkort

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

Ett presentkort till Handel Oskarshamn är den perfekta gåvan. Den som köper presentkortet väljer själv beloppet, och mottagaren får handla i valfri medlemsbutik inom 12 månader.

För att nu göra det möjligt att köpa presentkort utan trängsel, så har Handel Oskarshamn lanserat en webbshop.

www.handeloskarshamn.se/presentkort kan den som önskar köpa presentkort till Handel Oskarshamn göra sin beställning. Betalning sker direkt i webbshopen genom kortbetalning eller Klarna och presentkorten levereras till brevlådan.

”Vi är otroligt glada att kunna erbjuda möjligheten att köpa presentkort online, enkelt och helt utan trängsel”

JOHAN SJÖSTRAND, ATTRAKTIVA OSKARSHAMN


Från att beställningen genomförs så garanteras att presentkorten skickas inom fem arbetsdagar, men nu inför jul kommer leverans ske oftare för att julklapparna ska komma fram i tid.

”Vi är otroligt glada att kunna erbjuda möjligheten att köpa presentkort online, enkelt och helt utan trängsel. Det är en smidig gåva samtidigt som man stödjer den lokala handeln”, säger Johan Sjöstrand på Attraktiva Oskarshamn.

Möjlighet att köpa presentkort erbjuds även över disk på vid förbutikerna på Coop Flanaden Oskarshamn och Ica Maxi Oskarshamn precis som tidigare. Där kan betalning ske med både kort och kontant.

Presentkort i Handel Oskarshamn gäller som betalning hos över 60 stycken medlemmar och har en giltighetstid på 12 månader från att det laddas. På www.handeloskarshamn.se/medlemsbutiker finns en sammanställd lista
med alla medlemmar.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS