INNEBANDY: Ny förlust för Craftstadens herrar

Herrar div 1 Östra Götaland

Växjö IBK U – Craftstadens IBK 7-4 (3-0, 2-2, 2-2)

Mål CIBK: Albin Brundin 2, Edvin Karlsson 2

VÄXJÖ/OSKARSHAMN

Craftstadens herrar har redan åkt ur division ett och förlorade på fredagskvällen borta mot Växjö IBK U. Hemmalaget vann med 7-4 (3-0, 2-2, 2-2)

Växjö slåss för att undvika nedflyttning och segern mot Craftstaden tog dem åtminstone tillfälligt över strecket.

Hemmalaget tog en ledning med 3-0 efter den första perioden, ett försprång man sedan inte släppte även om Craftstaden tillfälligt kom lite närmre i den andra perioden.

Inför den sista perioden var ställningen 5-2 till Växjö som också gick fram till 7-2 innan Craftstaden kunde hyfsa till siffrorna lite. Slutresultatet skrevs till 7-4.

Noterbart var att det var två tvåmålsskyttar i Craftstaden; Albin Brundin och Edvin Karlsson.

Tre matcher återstår för Craftstaden, härnäst är det hemmamatch mot tabelltvåan FBC Kalmarsund U. Matchen spelas fredag 25 februari kl. 19.30.

Arkivfoto: Thomas Wennerklint