Nu lanserar vi BONUS på Oskarshamns-Nytt.se

Nu lanserar vi BONUS på Oskarshamns-Nytt.se

2020-11-16 0 av Oskarshamns-Nytt


OSKARSHAMNS-NYTT

Vi vill erbjuda något extra till våra läsare och därför har vi nu lanserat avdelningen Bonus på Oskarshamns-Nytt. Uppmärksamma läsare har kunnat hitta Bonus sen i lördags.

Oskarshamns-Nytt utvecklas hela tiden och på den nya avdelningen hittar du extra tjänster som du som läsare kan ha nytta av.

Fynda hos våra annonsörer

Det är tuffa tider för många företag. På vårt Annonstorg kan du shoppa och göra fynd hos våra annonsörer samt hitta erbjudanden och kampanjer hos såväl lokala som nationella företag.

Få svar på dina juridiska frågor

På Bonus hittar du även Fråga Juristen. Det är ett samarbete med Ludvig & Co i Oskarshamn där du som läsare kan få svar på dina juridiska frågor. Med premiär nu på tisdag den 17 november och varje tisdag framöver svarar Julia på läsarnas frågor.

Nyhet på ON: Ställ frågor till juristen Julia Engström

Hitta ditt lunchställe eller take away

På Lunchguiden erbjuder vi mellanregionens lunchrestauranger att annonsera sin lunchmeny. Här kommer du snart även att hitta tips om restauranger som erbjuder take away.

Läsarnas bästa bilder

Många av våra läsare tar både vackra och roliga bilder som vi gärna publicerar under vår avdelning Läsarbilder. Tagga gärna bilder på Instagram med #onläsarbild så kanske just din bild dyker upp i vårt flöde.

Håll koll på vädret

På vår nya vädersida hittar du alltid en 7-dagars väderprognos från Vackertväder.se för Oskarshamn, Mönsterås och Högsby. Är det något du som läsare saknar får du gärna komma med tips och förslag till ON-redaktionen!

Klicka här för att ta del av BONUS!

”Vi vill erbjuda något extra till våra läsare”

Annicka Gunnarsson, webbansvarig

FOTO

CT FOTO/LUDVIG & CO