Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

MENY

ANNONS

Aktuellt

Strömavbrottet: Det går inte att bedriva någon vårdverksamhet i Mönsterås

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

MÖNSTERÅS

”Hälsocentralerna i Mönsterås och Blomstermåla och tandvårdskliniken i Mönsterås har drabbats av ett pågående strömavbrott i kommunen”, skriver Region Kalmar län i ett pressmeddelande på tisdagseftermiddagen.

”För närvarande går det inte att bedriva någon vårdverksamhet. Vid akuta livshotande tillstånd ring 112, vid sjukvårdsrådgivning ring 1177.”

”Även telefonin kan påverkas av lokala strömavbrott i Oskarshamn och Mönsterås och det kan vara svårt att nå nödnummer 112. Om din operatör skulle drabbas av störningar kan du i normalfallet ringa 112 via en annan mobiloperatör. Vid vissa störningar fungerar inte detta. Om du inte kan nå 112 prova att ta ut SIM-kortet ur telefonen och ring 112. Om ingen mobiloperatör har täckning går det inte att ringa 112.”

”Om du inte lyckas att komma fram till 112 kan du ta dig till närmaste brandstation. De kan hjälpa till att larma 112.”

”I Oskarshamns kommun finns möjlighet att ringa nödnummer från fler platser än från brandstationen.”

”I nuläget vet inte elleverantörerna när avbrottet förväntas vara avhjälpt. Håll dig informerad genom att lyssna på Sveriges Radio P4 Kalmar. Du hittar också mer information på deras webbplats www.sverigesradio.se/kalmar”, skriver regionen.

Mer information om strömavbrottet finns också på www.oskarshamn.se och www.monsteras.se

Grafik: Region Kalmar län

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS