Edit Content

Hem

Bonus

Samarbeten

LÄSARservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Vänsterpartiet var snabbast på att besvara frågorna från Oskarshamns-Nytt

Få vårt nyhetsbrev i din mejlbox

Varje fredag får du aktuella artiklar, tips om evenemang & mycket mer. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din e-postadress. Prenumerationen är gratis och du kan avsluta den när som helst:

OSKARSHAMN

Vänsterpartiet var snabbast på att besvara frågorna, om äldreomsorgen, från Oskarshamns-Nytt.

Partiet har förvisso inte svarat på alla frågor som undertecknad ställde i ett e-postmeddelande (alla fullmäktigepartier i Oskarshamns kommun har fått samma frågor), men, ja, vänstern har i alla fall svarat, via Lena Granath:

”Vi i Vänsterpartiet ser det som självklart att all personal anställd av Oskarshamns Kommun, oavsett arbetsplats, yrke, ålder eller kön skall lyssnas på och att man har rätt att framföra sina åsikter. Vi anser inte att tystnadskultur, reprimander eller härskartekniker skall finnas eller tillåtas. Som en stor arbetsgivare är arbete med värdegrund, arbetsmiljö, öppenhet och antagna styrdokument, med mera, avgörande för att säkerställa förtroendet för kommunen, både som serviceorgan och som arbetsgivare. Som politiker med ansvarsområden har man en skyldighet att skaffa sig kunskap, informera sig och känna sin verksamhet för att kunna fatta beslut”, skriver hon i svaret.

TEXT & FOTO

PETER A ROSÉN

peter@oskarshamns-nytt.se

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ANNONS

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS