Edit Content

Hem

Extra

Tjänster

Kundservice

ANNONS

Oskarshamns-Nytt

ANNONS

Aktuellt

Kristdalasonens upptäckt en nationell snackis: ”Den satt verkligen fast inne i skrivaren”

ANNONS

SVERIGE

Patrik Bergström gjorde en ovanlig upptäckt som på ett par dagar blivit en nationell snackis med reportage i såväl Aftonbladet som ett inslag i TV4s aktualitetsprogram Efter fem. Han hittade nämligen en halvmeter lång hasselsnok som hade fastnat i skrivaren. ON har fått ta del av både filmklipp och bilder när Patrik försöker få loss ormen ur skrivaren.

Patrik Bergström, född och uppvuxen i Kristdala men numera boendes i Göteborg, gjorde nyligen en ovanlig upptäckt. Det hela började med att han satt i köket och skulle skriva ut några fakturor. Den första fakturan gick bra att skriva ut men när den andra skulle skrivas ut så fick han ett felmeddelande om att skrivaren hade problem med trassligt papper.

Papperstrassel var orm

Patrik Bergström gick in på kontoret för att åtgärda trasslet i skrivaren som stod placerad på golvet. När han stack in handen i skrivaren möttes han inte av ett trassligt papper utan av en halvmeter lång hasselsnok som på något sätt lyckats ringla sig in i skrivaren.

Efter att den initiala chocken lagt sig så gjorde han ett par försök att få ut ormen. Med mc-handskar och grilltång försökte han få ut ormen men det visade sig inte vara så lätt.

”Den satt verkligen fast inne i skrivaren”, säger Patrik Bergström till ON.

Får leta nytt boende

Efter att han burit ut skrivaren på uteplatsen så lyckades han och sambon till slut få loss hasselsnoken som försiktigt lades i en papperspåse och släpptes ut i skogen.

”Vi släppte ut ormen i det fria igen och den får leta efter nytt boende”, säger Patrik Bergström som tror att ormen tagit sig in i lägenheten via en dynbox som stod utanför det öppna sovrumsfönstret och sedan vidare till kontoret och in i skrivaren.

Se klippet på ormen i skrivaren

Foto & klipp: Privat

Filmredigering: Annicka Gunnarsson

+1
2
+1
0
+1
0
+1
7
+1
5
+1
0
+1
1

ANNONS

Dela gärna artikeln med dina vänner

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS

ANNONS