Rödsle BK föll i Överum

ÖVERUM/OSKARSHAMN

Efter knappt 30 minuter rasade Rödsle BK ihop som ett korthus borta mot Överum.

Överum vann med klara 6–3 (4–1).

Spelmässigt kom Rödsle egentligen aldrig in i matchen, även att kvitteringen till 1–1 efter 27 minuter var ett självmål.

Överum tog tag i spelet från början och gjorde 1–0 efter en kvart.

Efter knappt 30 minuter ökade hemmalaget tempot ett snäpp och det var då det rann iväg i målprotokollet. Överum gjorde tre mål på åtta minuter.

Andra halvlek blev en halvlek på halvfart där Överum inte gjorde mer än nödvändigt och det gjorde att Rödsle kunde få till två mål och gick fram till 3–5. Men resultatmässigt var det ingen fara för Överum som hade bra grepp om matchen och avslutade med 6–3 med fem minuter kvar.

Div 6 Västervik/Oskarshamn

Överum – Rödsle 6–3 (4–1)

Mål Rödsle: Pontus Petersson och Slatko Kolompar. Överum: Anton Ekberg 3, Emil Dahlström Dolaku 1 och Kevin Svensson 1.