Pensionären Ulla från Nybro vann på Triss: ”En ny mobil står högt upp på listan”

Pensionären Ulla från Nybro vann på Triss: ”En ny mobil står högt upp på listan”

2022-06-26 Av av Oskarshamns-Nytt

LÄNET

”Morsdagspresenten från sonen Roger gav tre skrapade tv-symboler och en vinst på 100 000 kronor. Vinstpengarna ska bland annat gå till inköp av en ny mobiltelefon”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande på söndagen.

Pensionären Ulla från Nybro fick fyra Trisslotter på morsdag av sonen Roger. En av lotterna som skrapades över en fika visade tre tv-symboler och en storvinst kunde konstateras.”

– Min son som satt bredvid när jag skrapade sa ”du vinner ju aldrig”. Men det gjorde jag! Det är fortfarande overkligt, berättar Ulla glatt.

”Några veckor senare var Ulla och sonen Roger på plats i Stockholm för att besöka TV4 Nyhetsmorgon för ett Triss-skrap i direktsändning”, skriver Svenska Spel.

– Jag har inget turnummer så jag kommer bara välja en lott i högen, säger en något nervös Ulla innan det är dags att gå in i tv-studion.

”Lotten gav en vinst på 100 000 kronor. För vinsten ska bland annat Ulla unna sig en ny mobiltelefon.”

– Min mobiltelefon har senaste dagarna flippat ur helt, den väckte mig i natt när den började plinga från ingenstans. Så en ny mobil står högt upp på listan just nu, berättar hon glatt och fortsätter:

– Jag har också länge velat flytta till en annan hyresrätt och med detta extra tillskott kan jag leta hyresrätter med en dyrare hyra.

Emmy Altemyr, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, som var på plats på TV4 under morgonen gläds med vinnaren.

– Det låter som Ulla verkligen skulle behöva en ny mobiltelefon som inte väcker henne på natten. Jag hoppas också drömmen om ett nytt boende snart blir verklighet, säger Emmy Altemyr.

Lotten var köpt på ICA Kvantum Nybro.

Det här är Triss: 

  • Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel. 
  • Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.
  • Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor. 
  • Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.

Foto: Svenska Spel

Dela gärna artikeln:

Annons: Hela Sverige ska leva Oskarshamn